TAKE AWAY
Allergener
01.SABZI PAKORA
99,-Krydrede ”grønnsaks-patties” fritert i linsemel. Serveres toppet med
tamarind-chutney, mint-yoghurt og et dryss av koriander. Kan bestilles
vegansk.
(M)
02. COCKTAIL SAMOS’IA
125,-Varm og sprø butterdeig fylt med finhakkede poteter, indisk krydder og
koriander. Serveres toppet med tamarind-chutney, mint-yoghurt og et
dryss av koriander.Kan bestilles vegansk.
(G, M)
03. ADRAKI CHAMP
169,-Lam-Carré marinert i egg, kardemomme, kanel, ingefær og hvitløk.
Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S)
04. FISH AJWAINI TIKKA
139,-Grillet steinbit marinert i sitronsaft, ingefær, hvitløk og karomfrø.
Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ)
05. MURGH HARIYALI KEBAB
149,-Grillede kyllingbiter marinert i hvitløk, mynte og koriander. Toppes med
brunet løk og koriander
(E, G, M, NC, S)
06. JHINGA LAZIZ
149,-Grillede kongereker marinert i yoghurt, sitronsaft, hvitløk og
indisk krydder. Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)
07. VEG-MANCHURIAN
149,-Friterte grønnsaksboller lagt i en marinade av ingefær, hvitløk, løk,
soyasaus og sweet chillisaus. Toppes med koriander.
(G, S, SO )
11. KIDS VEG MASALA
149,-FFavoritten «Tikka Masala» med en vegetarisk vri, der denne herlige
sausen blir servert med paneer. Serveres med ris og frukt.
(G, M, NC, S)
12.CHICKEN TIKKA
159,-Grillede kyllingbiter som serveres med ris, pommes frites og frukt.
(G, M, NC, S)
13. CHICKEN TIKKA MASALA
159,-Favoritten «Tikka Masala» serveres med ris og frukt.
(G, M, NC, S)
14. TANDOORI MIX GRILL
299,-Et assortert utvalg av flere ulike tandooribiter.
Toppes med stekte grønnsaker og et dryss av
fersk koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)
15. MURGH TIKKA
279,-Klassisk tandoori kylling. Grillede kyllingbiter
marinert med yoghurt, sitronsaft og indisk
krydder. Toppes med stekte grønnsaker og et
dryss av fersk koriander.
(G, M, NC, S)
16. GARLIC TIKKA
279,-Aromas svar på retten «garlic chicken».
Grillede kyllingbiter marinert i yoghurt,
sitronsaft, ingefær, grønn-chillipaste.Toppes
med stekte grønnsaker og et dryss av fersk
koriander.
(G, M, NC, S)
17. GOSHT TIKKA
289,-Grillede biter av lam som er marinert i
yoghurt, sitronsaft, hvitløk, safran og urter.
Toppes med stekte grønnsaker og et dryss av
fersk koriander.
(G, M, NC, S)
18. SEEKH KEBAB
259,-Marinert og godt krydret lammekjøttdeig som
er grillet på spyd. Toppes med stekte
grønnsaker og et dryss av fersk koriander.
(E, G, M, NC, S)
19. TANDOORI JHINGA
289,-Grillede kongereker marinert i yoghurt,
hvitløk, sitronsaft og indisk krydder. Toppes
med stekte grønnsaker og et dryss av fersk
koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)
20. TANDOORI FISH
289,-Grillet steinbit marinert i hvitløk, paprika,
tomat og sitronsaft. Toppes med stekte
grønnsaker og et dryss av fersk koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ)
22. MANGO CHICKEN
279,-En vri på den klassiske «Chicken Curry».
Kylling tilberedt i en kremet curry, tilsatt
fersk mango puré, hvitløk og indisk
krydder. Toppes med ferske mango
terninger og et dryss av koriander.
(G, M, NC, S)
23. MURGH KORMA
279,-Kylling tilberedt i en rund og kremet saus
av urter, nøtter og indisk krydder. Toppes
med raspet kokos, rosiner, mandler og
cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)
24. MURGH PALAK
279,-Kylling tilberedt i en kremet spinatbasert
saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk
krydder.
(G, M, NC, S)
25. BUTTER CHICKEN
279,-En klassiker - kremet og fyldig tomatbasert
saus, tilsatt grillede kyllingbiter marinert i
indisk krydder.
(G, M, NC, S)
26. MURGH DHANIA
279,-En frisk og syrlig curry tilberedt med
hvitløk, indisk krydder og urter. Toppes
rikelig med koriander og korianderfrø.
(G, M, NC, S)
27. PEPPER CHICKEN
279,-Kylling tilberedt med sort pepper, løk,
kokos og indisk krydder. Kokes i rødvin og
toppes med koriander, samt et dryss av
sort pepper.
(G, M, NC, S)
28. MURGH LASHUNI KARAHI
279,-Grillede kyllingbiter marinert i sitronsaft,
hvitløk, yoghurt og grønn chili. Serveres i
en fyldig tomatbasert saus med ingefær,
løk, paprika, koriander og cashewnøtter.
(G, M, NC, S)
29. MURGH TIKKA MASALA
279,-Favoritten for både store og små -
grillede kyllingbiter tilberedt i en fyldig
masala saus, tilsatt kokos, koriander og
cashewnøtter.
(G, M, NC, S)
30. ROGAN JOSH
289,-Kashmir inspirert lammegryte. Lam frest i
olje med løk, hvitløk og ingefær. Kokes
deretter med rød chilli og fennikel tilsatt
i gryten.
( G, M, NC, S)
31. GOSHT KORMA
289,-Lam tilberedt i en rund og kremet saus av
urter, nøtter og indisk krydder. Toppes
med raspet kokos, rosiner, mandler og
cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)
32. GOSHT PALAK
289,-Lam tilberedt i en kremet spinatbasert saus.
Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder.
(G, M, NC, NM, S)
33. GOSHT SHARABI
289,-Fyldig lammegryte med løk, tomat, ingefær
og koriander. Kokes deretter på lav varme
med safran og whiskey.
(G, M, NC, NM, S)
34. GOSHT TIKKA MASALA
289,-Favoritten for både store og små - grillede
lammebiter tilberedt i en fyldig masala
saus, tilsatt kokos, koriander og mandler.
(E, G, M, NC, NM, S)
35. GOSHT KARAHI
289,-Grillede lammebiter marinert i sitronsaft,
hvitløk, yoghurt og grønn chilli. Serveres i en
fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk,
paprika, koriander og cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)
36. GOSHT DARBARI
289,-Lam marinert i yoghurt, sesamfrø og sort
pepper. Kokes deretter i en fyldig curry med
løk, ingefær, hvitløk og chilli. Toppes med
koriander og sennepsfrø.
(G, M, NC, NM, S, SE)
37. GOSHT KOLHAPUR
289,-Kremet lammegryte med et hint av
kokosmelk, rød chilli og koriander.
(G, M, NC, NM, S)
44. PANEER TIKKA MASALA
259,-Favoritten «tikka masala» med en
vegetarisk vri, der denne herlige masala
sausen blir servert med paneer.
( G, M, NC, S)
45. MALAI KOFTA
259,-Hjemmelagde indiske, frityrstekte osteboller
tilberedt i en rund og kremet saus. Deretter
tilsatt urter, nøtter og indisk krydder.
(G, M, NC, NM, S)
46. DAL MAKHN
229,-Sorte linser servert i en kremet fløtesaus.
Deretter tilsatt hvitløk, løk, ingefær,
tomater og indisk krydder.
(G, M, NC, S)
47. CHANA MASALA
259,-Kikerter kokt sammen med løk, hvitløk,
ingefær, tomater og indisk krydder. Kan
også bestilles vegansk.
(G, M, NC, S)
48. RAJMA CURRY
259,-Kidneybønner tilberedt i en tomatbasert
saus med sort pepper, løk, hvitløk og
koriander. Toppes med koriander og et
dryss av sort pepper. Kan også bestilles
vegansk.
(G, M, NC, S)
49. PANEER PALAK
259,-Indisk ost tilberedt i en kremet
spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander
og indisk krydder.
(G, M, NC, S)
50. PANEER KARAHI
259,-Paneer marinert i sitronsaft, hvitløk,
yoghurt og grønn chili. Serveres i en fyldig
tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika
og koriander.
(G, M, NC, S)
51. AROMA MIX VEGETABLES
259,-Grønnsaker i en fyldig tomatbasert saus,
tilsatt indisk krydder, hvitløk, løk og chilli.
Kan bestilles vegansk.
(G, M, NC, S)
38. JHINGA KARAHI
285,-Kongereker marinert i sitronsaft, hvitløk,
yoghurt og grønn chilli. Serveres i en fyldig
tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika
og koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)
39. JHINGA MASALA
285,-Favoritten for både store og små -
kongereker tilbredt i en fyldig masala saus,
tilsatt kokos og koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)
40. JHINGA PALAK
285,-Kongereker tilberedt i en kremet spinatbasert
saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)
41. JHINGA MANGO
285,-kongereker tilberedt i en kremet curry med
tilsatt fersk mango puré, hvitløk og indisk
krydder. Toppes med ferske mango terninger og
et dryss av koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)
42. FISH DHANIA
285,-Grillede biter av steinbit servert i tradisjonell
curry, tilberedes med hvitløk, urter og indisk
krydder, toppes rikelig med koriander og
korianderfrø.
(E, G, M, NC, S, SJ)
43. FISH KARAHI
285,-Steinbit marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt
og grønn chilli. Serveres i en fyldig
tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika
og koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ)
56. NAN GLUTENFRI + 10KR
50,-Gjæret brød, penslet med smør.
(E, G, M)
57. PESHAWARI NAN
69,-Søtt gjæret brød fylt med kokos, rosiner og nøtter.
(E, G, M, NC, NM
)
58. HARIYALI NAN
69,-Gjæret brød fylt med fersk koriander, finhakket rødløk og fetaost.
(E, G, M)
59. GARLIC NAN GLUTENFRI + 10KR
60,-Gjæret brød, penslet med vår hjemmelagde hvitløkssmør og toppet fersk koriander.
(E, G, M)
60. GARLIC - CHILLI NAN
65,-Gjæret brød penslet med hjemmelaget hvitløkssmør, toppet med fersk grønn chilli
og koriander.
(E, G, M)
61. RAITA
65,-Yoghurt tilsatt raspet grønnsaker, samt toppet med fersk koriander og spisskummen.
(M)
62. MINT RAITA
55,-Youghurt tilsatt fersk peppermynte.
(M)
63. Kachumber salat
59,-Tradisjonell indisk salat bestående av agurk, tomat, rødløk, koriander, sitronsaft og
indisk krydder.
(S)
63. MANGO LASSI
99,-Frisk og søt yoghurtbasert drikke, blandet med fersk
mango og mango puré.
(M)
Ekstra porsjon ris
40/60,-Ekstra porsjon Chutney
30,-Ekstra Paperdum (Flatbrød x 4stk):
39,-Ekstra porsjon Tandoorisaus
60,-E, G, M
Ekstra porsjon valgfri currysaus
129,-(E, G, M)