TA MED SMAKEN HJEM

TAKE AWAY

Allergener

Egg (E), Gluten (G), Melk (M), Cashewnøtter (NC), Hasselnøtter (NH), Mandler (NM), Sitrus (S), Sesamfrø (SE), Sjømat (SJ), Skalldyr (SK), Soyasaus (S)
Forretter
01.SABZI PAKORA
99,-

Krydrede ”grønnsaks-patties” fritert i linsemel. Serveres toppet med tamarind-chutney, mint-yoghurt og et dryss av koriander. Kan bestilles vegansk.
(M)

02. COCKTAIL SAMOS’IA
125,-

Varm og sprø butterdeig fylt med finhakkede poteter, indisk krydder og koriander. Serveres toppet med tamarind-chutney, mint-yoghurt og et dryss av koriander.Kan bestilles vegansk.
(G, M)

03. ADRAKI CHAMP
169,-

Lam-Carré marinert i egg, kardemomme, kanel, ingefær og hvitløk. Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S)

04. FISH AJWAINI TIKKA
139,-

Grillet steinbit marinert i sitronsaft, ingefær, hvitløk og karomfrø. Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ)

05. MURGH HARIYALI KEBAB
149,-

Grillede kyllingbiter marinert i hvitløk, mynte og koriander. Toppes med brunet løk og koriander
(E, G, M, NC, S)

06. JHINGA LAZIZ
149,-

Grillede kongereker marinert i yoghurt, sitronsaft, hvitløk og indisk krydder. Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)

07. VEG-MANCHURIAN
149,-

Friterte grønnsaksboller lagt i en marinade av ingefær, hvitløk, løk, soyasaus og sweet chillisaus. Toppes med koriander.
(G, S, SO )

Barnemeny
11. KIDS VEG MASALA
149,-

FFavoritten «Tikka Masala» med en vegetarisk vri, der denne herlige sausen blir servert med paneer. Serveres med ris og frukt.
(G, M, NC, S)

12.CHICKEN TIKKA
159,-

Grillede kyllingbiter som serveres med ris, pommes frites og frukt.
(G, M, NC, S)

13. CHICKEN TIKKA MASALA
159,-

Favoritten «Tikka Masala» serveres med ris og frukt.
(G, M, NC, S)

Tandooriretter
14. TANDOORI MIX GRILL
299,-

Et assortert utvalg av flere ulike tandooribiter. Toppes med stekte grønnsaker og et dryss av fersk koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)

15. MURGH TIKKA
279,-

Klassisk tandoori kylling. Grillede kyllingbiter marinert med yoghurt, sitronsaft og indisk krydder. Toppes med stekte grønnsaker og et dryss av fersk koriander.
(G, M, NC, S)

16. GARLIC TIKKA
279,-

Aromas svar på retten «garlic chicken». Grillede kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft, ingefær, grønn-chillipaste.Toppes med stekte grønnsaker og et dryss av fersk koriander.
(G, M, NC, S)

17. GOSHT TIKKA
289,-

Grillede biter av lam som er marinert i yoghurt, sitronsaft, hvitløk, safran og urter. Toppes med stekte grønnsaker og et dryss av fersk koriander.
(G, M, NC, S)

18. SEEKH KEBAB
259,-

Marinert og godt krydret lammekjøttdeig som er grillet på spyd. Toppes med stekte grønnsaker og et dryss av fersk koriander.
(E, G, M, NC, S)

19. TANDOORI JHINGA
289,-

Grillede kongereker marinert i yoghurt, hvitløk, sitronsaft og indisk krydder. Toppes med stekte grønnsaker og et dryss av fersk koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)

20. TANDOORI FISH
289,-

Grillet steinbit marinert i hvitløk, paprika, tomat og sitronsaft. Toppes med stekte grønnsaker og et dryss av fersk koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ)

Kyllingretter
22. MANGO CHICKEN
279,-

En vri på den klassiske «Chicken Curry». Kylling tilberedt i en kremet curry, tilsatt fersk mango puré, hvitløk og indisk krydder. Toppes med ferske mango terninger og et dryss av koriander.
(G, M, NC, S)

23. MURGH KORMA
279,-

Kylling tilberedt i en rund og kremet saus av urter, nøtter og indisk krydder. Toppes med raspet kokos, rosiner, mandler og cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)

24. MURGH PALAK
279,-

Kylling tilberedt i en kremet spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder.
(G, M, NC, S)

25. BUTTER CHICKEN
279,-

En klassiker - kremet og fyldig tomatbasert saus, tilsatt grillede kyllingbiter marinert i indisk krydder.
(G, M, NC, S)

26. MURGH DHANIA
279,-

En frisk og syrlig curry tilberedt med hvitløk, indisk krydder og urter. Toppes rikelig med koriander og korianderfrø.
(G, M, NC, S)

27. PEPPER CHICKEN
279,-

Kylling tilberedt med sort pepper, løk, kokos og indisk krydder. Kokes i rødvin og toppes med koriander, samt et dryss av sort pepper.
(G, M, NC, S)

28. MURGH LASHUNI KARAHI
279,-

Grillede kyllingbiter marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chili. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika, koriander og cashewnøtter.
(G, M, NC, S)

29. MURGH TIKKA MASALA
279,-

Favoritten for både store og små - grillede kyllingbiter tilberedt i en fyldig masala saus, tilsatt kokos, koriander og cashewnøtter.
(G, M, NC, S)

Lammeretter
30. ROGAN JOSH
289,-

Kashmir inspirert lammegryte. Lam frest i olje med løk, hvitløk og ingefær. Kokes deretter med rød chilli og fennikel tilsatt i gryten.
( G, M, NC, S)

31. GOSHT KORMA
289,-

Lam tilberedt i en rund og kremet saus av urter, nøtter og indisk krydder. Toppes med raspet kokos, rosiner, mandler og cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)

32. GOSHT PALAK
289,-

Lam tilberedt i en kremet spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder.
(G, M, NC, NM, S)

33. GOSHT SHARABI
289,-

Fyldig lammegryte med løk, tomat, ingefær og koriander. Kokes deretter på lav varme med safran og whiskey.
(G, M, NC, NM, S)

34. GOSHT TIKKA MASALA
289,-

Favoritten for både store og små - grillede lammebiter tilberedt i en fyldig masala saus, tilsatt kokos, koriander og mandler.
(E, G, M, NC, NM, S)

35. GOSHT KARAHI
289,-

Grillede lammebiter marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chilli. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika, koriander og cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)

36. GOSHT DARBARI
289,-

Lam marinert i yoghurt, sesamfrø og sort pepper. Kokes deretter i en fyldig curry med løk, ingefær, hvitløk og chilli. Toppes med koriander og sennepsfrø.
(G, M, NC, NM, S, SE)

37. GOSHT KOLHAPUR
289,-

Kremet lammegryte med et hint av kokosmelk, rød chilli og koriander.
(G, M, NC, NM, S)

Vegetar
44. PANEER TIKKA MASALA
259,-

Favoritten «tikka masala» med en vegetarisk vri, der denne herlige masala sausen blir servert med paneer.
( G, M, NC, S)

45. MALAI KOFTA
259,-

Hjemmelagde indiske, frityrstekte osteboller tilberedt i en rund og kremet saus. Deretter tilsatt urter, nøtter og indisk krydder.
(G, M, NC, NM, S)

46. DAL MAKHN
229,-

Sorte linser servert i en kremet fløtesaus. Deretter tilsatt hvitløk, løk, ingefær, tomater og indisk krydder.
(G, M, NC, S)

47. CHANA MASALA
259,-

Kikerter kokt sammen med løk, hvitløk, ingefær, tomater og indisk krydder. Kan også bestilles vegansk.
(G, M, NC, S)

48. RAJMA CURRY
259,-

Kidneybønner tilberedt i en tomatbasert saus med sort pepper, løk, hvitløk og koriander. Toppes med koriander og et dryss av sort pepper. Kan også bestilles vegansk.
(G, M, NC, S)

49. PANEER PALAK
259,-

Indisk ost tilberedt i en kremet spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder.
(G, M, NC, S)

50. PANEER KARAHI
259,-

Paneer marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chili. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika og koriander.
(G, M, NC, S)

51. AROMA MIX VEGETABLES
259,-

Grønnsaker i en fyldig tomatbasert saus, tilsatt indisk krydder, hvitløk, løk og chilli. Kan bestilles vegansk.
(G, M, NC, S)

Sjømat
38. JHINGA KARAHI
285,-

Kongereker marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chilli. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika og koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)

39. JHINGA MASALA
285,-

Favoritten for både store og små - kongereker tilbredt i en fyldig masala saus, tilsatt kokos og koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)

40. JHINGA PALAK
285,-

Kongereker tilberedt i en kremet spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)

Sjømat
41. JHINGA MANGO
285,-

kongereker tilberedt i en kremet curry med tilsatt fersk mango puré, hvitløk og indisk krydder. Toppes med ferske mango terninger og et dryss av koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)

42. FISH DHANIA
285,-

Grillede biter av steinbit servert i tradisjonell curry, tilberedes med hvitløk, urter og indisk krydder, toppes rikelig med koriander og korianderfrø.
(E, G, M, NC, S, SJ)

43. FISH KARAHI
285,-

Steinbit marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chilli. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika og koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ)

Nan
56. NAN GLUTENFRI + 10KR
50,-

Gjæret brød, penslet med smør.
(E, G, M)

57. PESHAWARI NAN
69,-

Søtt gjæret brød fylt med kokos, rosiner og nøtter.
(E, G, M, NC, NM )

58. HARIYALI NAN
69,-

Gjæret brød fylt med fersk koriander, finhakket rødløk og fetaost.
(E, G, M)

59. GARLIC NAN GLUTENFRI + 10KR
60,-

Gjæret brød, penslet med vår hjemmelagde hvitløkssmør og toppet fersk koriander.
(E, G, M)

60. GARLIC - CHILLI NAN
65,-

Gjæret brød penslet med hjemmelaget hvitløkssmør, toppet med fersk grønn chilli og koriander.
(E, G, M)

Tilbehør
61. RAITA
65,-

Yoghurt tilsatt raspet grønnsaker, samt toppet med fersk koriander og spisskummen.
(M)

62. MINT RAITA
55,-

Youghurt tilsatt fersk peppermynte.
(M)

63. Kachumber salat
59,-

Tradisjonell indisk salat bestående av agurk, tomat, rødløk, koriander, sitronsaft og indisk krydder.
(S)

Dessert
63. MANGO LASSI
99,-

Frisk og søt yoghurtbasert drikke, blandet med fersk mango og mango puré.
(M)

Ekstra
Ekstra porsjon ris
40/60,-
Ekstra porsjon Chutney
30,-
Ekstra Paperdum (Flatbrød x 4stk):
39,-
Ekstra porsjon Tandoorisaus
60,-

E, G, M

Ekstra porsjon valgfri currysaus
129,-

(E, G, M)

1,5L Cola/Cola Zero
89,-
Extra kjøtt
159,-
Allergener
Egg (E), Gluten (G), Melk (M), Cashewnøtter (NC), Hasselnøtter (NH), Mandler (NM), Sitrus (S), Sesamfrø (SE), Sjømat (SJ), Skalldyr (SK), Soyasaus (S)
Close
Close