TAKE AWAY
Allergener
01.SABZI PAKORA
89,-Krydrede ”grønnsaks-patties” fritert i linsemel. Serveres toppet med
tamarind-chutney, mintyoghurt og et dryss av koriander. Kan bestilles
vegansk.
(M)
02. COCKTAIL SAMOS’IA
115,-Varm og sprø butterdeig fylt med finhakkede poteter, indisk krydder og
koriander. Serveres toppet med tamarind-chutney, mintyoghurt og et
dryss av koriander.
(G, M)
03. ADRAKI CHAMP
159,-Lam-Carré marinert i egg, kardemomme, kanel, ingefær og hvitløk.
Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S)
04. FISH AJWAINI TIKKA
129,-Grillet steinbit marinert i sitronsaft, ingefær, hvitløk og karomfrø.
Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, S, SJ)
05. MURGH HARIYALI KEBAB
139,-Grillede kyllingbiter marinert i hvitløk, mynte og koriander.
Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, S, SJ)
06. HINGA LAZIZ
139,-Grillede kongereker marinert i yoghurt, sitronsaft, hvitløk og indisk
krydder. Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)
07. VEG-MANCHURIAN
139,-Friterte grønnsaksboller lagt i en marinade av ingefær, hvitløk, løk,
soyasaus og sweet chillisaus. Toppes med koriander.
(G, S, SO )
11. KIDS VEG MASALA
139,-Favoritten «tikka masala» med en vegetarisk vri, der denne herlige
sausen blir servert med paneer. Serveres med ris og frukt.
(G, M, NC, S)
12. CHICKEN TIKKA
149,-Grillede kyllingbiter som serveres med ris, pommes frites og frukt.
(G, M, NS, S)
13. CHICKEN TIKKA MASALA
149,-Favoritten «tikka masala» serveres med ris og frukt.
(G, M, NC, S)
14. TANDOORI MIX GRILL
259,-Et assortert utvalg av flere ulike tandooribiter.
Toppes med brunet løk og paprika, med et
dryss av koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)
15. MURGH TIKKA
265,-Klassisk tandoori kylling. Grillede kyllingbiter
marinert med yoghurt, sitronsaft og
indisk krydder. Toppes med brunet løk og
paprika, med et dryss av koriander.
(G, M, NC, S)
16. GARLIC TIKKA
269,-Aromas svar på retten «garlic chicken».
Grillede kyllingbiter marinert i yoghurt,
sitronsaft, ingefær, grønn-chillipaste.
Toppes med brunet løk og paprika, med et
dryss av koriander.
(G, M, NC, S)
17. GOSHT TIKKA
269,-Grillede biter av lam som er marinert i
yoghurt, sitronsaft, hvitløk, safran og urter.
Toppes med brunet løk og paprika, med et
dryss av koriander.
(G,M,C, S)
18. SEEKH KEBAB
239,-Marinert og godt krydret lammekjøttdeig som
er grillet på spyd. Toppes med brunet løk og
paprika, med et dryss av koriander.
(E, G, M, NC, S)
19. TANDOORI JHINGA
269,-Grillede kongereker marinert i yoghurt,
hvitløk, sitronsaft og indisk krydder. Toppes
med brunet løk og paprika, med et dryss av
koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)
20. TANDOORI FISH
269,-Grillet steinbit marinert i hvitløk, paprika,
tomat og sitronsaft. Toppes med brunet
løk og paprika, med et dryss av koriander.
(E, G, M, NS, S, SK, SJ)
22. MANGO CHICKEN
239,-En vri på den klassiske «chicken curry».
Kylling tilberedt i en kremet curry med
tilsatt fersk mango puré, hvitløk og indisk
krydder. Toppes med ferske mango
terninger og et dryss av koriander.
(G, M, NC, S)
23. MURGH KORMA
239,-Kylling tilberedt i en rund og kremet saus
av urter, nøtter og indisk krydder.
Toppes med raspet kokos, rosiner,
mandler og cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)
24. MURGH PALAK
239,-Kylling tilberedt i en kremet spinatbasert
saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk
krydder.
(G, M, NC, S)
25. BUTTER CHICKEN
239,-En klassiker - kremet og fyldig tomatbasert
saus, tilsatt grillede kyllingbiter
marinert i indisk krydder.
(G, M, NC, S)
26. MURGH DHANIA
245,-En frisk kylling curry tilberedt med
hvitløk, indisk krydder og urter. Toppes
rikelig med koriander og korianderfrø.
(G, M, NC, S)
27. PEPPER CHICKEN
249,-Kylling tilberedt med sort pepper, løk,
kokos og indisk krydder. Kokes i rødvin og
toppes med koriander, samt et dryss av
sort pepper.
(G, M, NC, S)
28. MURGH LASHUNI KARAHI
259,-Grillede kyllingbiter marinert i sitronsaft,
hvitløk, yoghurt og grønn chili. Serveres
i en fyldig tomatbasert saus med ingefær,
løk, paprika, koriander og cashewnøtter.r.
(G, M, NC, S)
29. MURGH TIKKA MASALA
239,-Favoritten for både store og små -
grillede kyllingbiter tilberedt i en fyldig
masala saus, tilsatt kokos og koriander.
(G, M, NC, S)
30. ROGAN JOSH
259,-Kashmir inspirert lammegryte. Lam frest i
olje med løk, hvitløk og ingefær. Kokes
deretter med rød chilli og fennikel tilsatt
i gryten.
( G, M, NC, NM, S)
31. GOSHT KORMA
249,-Lam tilberedt i en rund og kremet saus av
urter, nøtter og indisk krydder.
Toppes med raspet kokos, rosiner,
mandler og cashewnøtter.
(G, M, NC, S)
32. GOSHT PALAK
249,-Lam tilberedt i en kremet spinatbasert saus.
Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder.
(G, M, NC, S)
33. GOSHT SHARABI
269,-Fyldig lammegryte med løk, tomat, ingefær
og koriander. Kokes deretter på lav varme
med safran og whiskey.
(, M, NC, NM, S)
34. GOSHT TIKKA MASALA
249,-Favoritten for både store og små - grillede
lammebiter tilberedt i en fyldig
masala saus, tilsatt kokos og koriander
(E, G, M, NC, S)
35. GOSHT KARAHI
259,-Grillede lammebiter marinert i sitronsaft,
hvitløk, yoghurt og grønn chilli. Serveres i en
fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk,
paprika, koriander og cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)
36. GOSHT DARBARI
259,-Lam marinert i yoghurt, sesam og sort pepper.
Kokes deretter i en fyldig curry med løk,
ingefær, hvitløk og chilli. Toppes med
koriander og sennepsfrø.
(G, M, NC, NM, S, SE)
37. GOSHT KOLHAPURI
259,-Kremet lammegryte med et hint av
kokosmelk, rød chilli og koriander.
(G, M, NC, NM, S)
44. PANEER TIKKA MASALA
239,-Favoritten «tikka masala» med en
vegetarisk vri, der denne herlige masala
sausen blir servert med paneer.
( G, M, NC, S)
45. MALAI KOFTA
269,-Hjemmelagde indiske, frityrstekte osteboller
tilberedt i en rund og kremet saus. Deretter
tilsatt urter, nøtter og indisk krydder.
(G, M, NC, S)
46. DAL MAKHNI
229,-Sorte linser servert i en kremet fløtesaus.
Deretter tilsatt hvitløk, løk, ingefær,
tomater og indisk krydder.
(G, M, NC, S)
47. CHANA MASALA
229,-Kikerter kokt sammen med løk, hvitløk,
ingefær, tomater og indisk krydder.
Kan også bestilles vegansk.
(G, M, NC, S)
48. RAJMA CURRY
229,-Kidneybønner tilberedt i en tomatbasert
saus med sort pepper, løk, hvitløk og
koriander. Toppes med koriander og et
dryss av sort pepper. Kan også
bestilles vegansk.r
(G, M, NC, S)
49. PANEER PALAK
239,-Indisk ost tilberedt i en kremet
spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander
og indisk krydder..
(G, , M, NC, S)
50. PANEER KARAHI
249,-Paneer marinert i sitronsaft, hvitløk,
yoghurt og grønn chili. Serveres i en fyldig
tomatbasert saus med ingefær, løk,
paprika, koriander og cashewnøtter.
(G, M, NC, S)
51. AROMA MIX VEGETABLES
229,-Grønnsaker i en fyldig tomatbasert saus,
tilsatt indisk krydder, hvitløk, løk og
chili. Kan bestilles vegansk
(G, M, NC, S)
38. JHINGA KARAHI
265,-Kongereker marinert i sitronsaft, hvitløk,
yoghurt og grønn chilli. Serveres i en
fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk,
paprika, koriander og cashewnøtter.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)
39. JHINGA MASALA
259,-Favoritten for både store og små -
kongereker tilbredt i en fyldig masala saus,
tilsatt kokos og koriander
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)
40. JHINGA PALAK
259,-Kongereker tilberedt i en kremet spinatbasert
saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)
41. JHINGA MANGO
265,-kdongereker tilberedt i en kremet curry med
tilsatt fersk mango puré, hvitløk og indisk
krydder. Toppes med ferske mango terninger og
et dryss av koriander.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)
42. FISH DHANIA
229,-Grillede biter av steinbit servert i tradisjonell
curry, tilberedes med hvitløk, urter og indisk
krydder, toppes rikelig med koriander og
korianderfrø.
(E, G, M, NC, N, S, SJ)
43. FISH KARAHI
249,-Steinbit marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt
og grønn chilli. Serveres i en fyldig
tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika,
koriander og cashewnøtter.
(E, G, M, NC, S, SJ)
56. NAN Glutenfri + 10kr
45,-Gjæret brød, penslet med smør.
(E, G, M)
57. PESHAWARI NAN
65,-Søtt gjæret brød fylt med kokos, rosiner
og nøtter.
(E, G, M, NM)
58. HARIYALI NAN
65,-Gjæret brød fylt med fersk koriander,
finhakket rødløk og fetaost.
(E, G, M)
59. GARLIC NAN Glutenfri + 10kr
55,-Gjæret brød, penslet med vårt hjemmelagde
hvitløkssmør og toppet fersk koriander.
(E, G, M)
60. GARLIC - CHILLI NAN
60,-Gjæret brød penslet med hjemmelaget
hvitløkssmør, toppet med fersk grønn
chilli og koriander.
(E, G, M)
61. RAITA
60,-Yoghurt tilsatt raspet grønnsaker, samt toppet med fersk koriander og spisskummen.
(M)
62. MINT RAITA
50,-Youghurt tilsatt fersk peppermynte.
(M)
SALAT
50,-(S)
63. MANGO LASSI
89,-Frisk og søt yoghurtbasert drikke, blandet
med fersk mango og mango puré.
(M)
Ekstra porsjon ris
30/50,-Ekstra porsjon Chutney
25,-Ekstra Paperdum (Flatbrød x 4stk):
39,-Ekstra porsjon Tandoorisaus
60,-Ekstra porsjon valgfri currysaus
129,-(E, G, M)
Egg (E), Gluten (G), Melk (M), Cashewnøtter (NC), Hasselnøtter (NH), Mandler (NM), Sitrus
(S), Sesamfrø (SE), Sjømat (SJ), Skalldyr (SK), Soyasaus (SO)
Rettene kan tilpasses etter kundens behov,
spor av allergener kan forekomme.
The dishes can be adapted to the customer’s
needs, traces of allergens may occur.