Vår meny

Allergener

Eggs (E), Gluten (G), Milk (M), Cashews (NC), Hazelnuts (NH), Almonds (NM), Citrus (S), Sesame seeds (SE), Seafood (SJ), Shellfish (SK), Soy sauce (SO)
Starters
01.SABZI PAKORA
99,-

Krydrede ”grønnsaks-patties” fritert i linsemel. Serveres toppet med tamarind-chutney, mintyoghurt og et dryss av koriander. Kan bestilles vegansk.
(M)

02. COCKTAIL SAMOS’IA
125,-

Varm og sprø butterdeig fylt med finhakkede poteter, indisk krydder og koriander. Serveres toppet med tamarind-chutney, mintyoghurt og et dryss av koriander.
(G, M)

03. ADRAKI CHAMP
169,-

Lam-Carré marinert i egg, kardemomme, kanel, ingefær og hvitløk. Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S)

04. FISH AJWAINI TIKKA
139,-

Grillet steinbit marinert i sitronsaft, ingefær, hvitløk og karomfrø. Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, S, SJ)

05. MURGH HARIYALI KEBAB
149,-

Grillede kyllingbiter marinert i hvitløk, mynte og koriander. Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, S, SJ)

06. HINGA LAZIZ
149,-

Grillede kongereker marinert i yoghurt, sitronsaft, hvitløk og indisk krydder. Toppes med brunet løk og koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)

07. VEG-MANCHURIAN
149,-

Friterte grønnsaksboller lagt i en marinade av ingefær, hvitløk, løk, soyasaus og sweet chillisaus. Toppes med koriander.
(G, S, SO )

Barnemeny
11. KIDS VEG MASALA
149,-

Favoritten «tikka masala» med en vegetarisk vri, der denne herlige sausen blir servert med paneer. Serveres med ris og frukt.
(G, M, NC, S)

12. CHICKEN TIKKA
159,-

Grillede kyllingbiter som serveres med ris, pommes frites og frukt.
(G, M, NS, S)

13. CHICKEN TIKKA MASALA
159,-

Favoritten «tikka masala» serveres med ris og frukt.
(G, M, NC, S)

Tandooriretter
14. TANDOORI MIX GRILL
299,-

Et assortert utvalg av flere ulike tandooribiter. Toppes med brunet løk og paprika, med et dryss av koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)

15. MURGH TIKKA
279,-

Klassisk tandoori kylling. Grillede kyllingbiter marinert med yoghurt, sitronsaft og indisk krydder. Toppes med brunet løk og paprika, med et dryss av koriander.
(G, M, NC, S)

16. GARLIC TIKKA
279,-

Aromas svar på retten «garlic chicken». Grillede kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft, ingefær, grønn-chillipaste. Toppes med brunet løk og paprika, med et dryss av koriander.
(G, M, NC, S)

17. GOSHT TIKKA
289,-

Grillede biter av lam som er marinert i yoghurt, sitronsaft, hvitløk, safran og urter. Toppes med brunet løk og paprika, med et dryss av koriander.
(G,M,C, S)

18. SEEKH KEBAB
259,-

Marinert og godt krydret lammekjøttdeig som er grillet på spyd. Toppes med brunet løk og paprika, med et dryss av koriander.
(E, G, M, NC, S)

19. TANDOORI JHINGA
289,-

Grillede kongereker marinert i yoghurt, hvitløk, sitronsaft og indisk krydder. Toppes med brunet løk og paprika, med et dryss av koriander.
(E, G, M, NC, S, SK, SJ)

20. TANDOORI FISH
289,-

Grillet steinbit marinert i hvitløk, paprika, tomat og sitronsaft. Toppes med brunet løk og paprika, med et dryss av koriander.
(E, G, M, NS, S, SK, SJ)

Kyllingretter
22. MANGO CHICKEN
259,-

En vri på den klassiske «chicken curry». Kylling tilberedt i en kremet curry med tilsatt fersk mango puré, hvitløk og indisk krydder. Toppes med ferske mango terninger og et dryss av koriander.
(G, M, NC, S)

23. MURGH KORMA
259,-

Kylling tilberedt i en rund og kremet saus av urter, nøtter og indisk krydder. Toppes med raspet kokos, rosiner, mandler og cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)

24. MURGH PALAK
259,-

Kylling tilberedt i en kremet spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder.
(G, M, NC, S)

25. BUTTER CHICKEN
259,-

En klassiker - kremet og fyldig tomatbasert saus, tilsatt grillede kyllingbiter marinert i indisk krydder.
(G, M, NC, S)

26. MURGH DHANIA
265,-

En frisk kylling curry tilberedt med hvitløk, indisk krydder og urter. Toppes rikelig med koriander og korianderfrø.
(G, M, NC, S)

27. PEPPER CHICKEN
269,-

Kylling tilberedt med sort pepper, løk, kokos og indisk krydder. Kokes i rødvin og toppes med koriander, samt et dryss av sort pepper.
(G, M, NC, S)

28. MURGH LASHUNI KARAHI
279,-

Grillede kyllingbiter marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chili. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika, koriander og cashewnøtter.r.
(G, M, NC, S)

29. MURGH TIKKA MASALA
259,-

Favoritten for både store og små - grillede kyllingbiter tilberedt i en fyldig masala saus, tilsatt kokos og koriander.
(G, M, NC, S)

Lammeretter
30. ROGAN JOSH
279,-

Kashmir inspirert lammegryte. Lam frest i olje med løk, hvitløk og ingefær. Kokes deretter med rød chilli og fennikel tilsatt i gryten.
( G, M, NC, NM, S)

31. GOSHT KORMA
269,-

Lam tilberedt i en rund og kremet saus av urter, nøtter og indisk krydder. Toppes med raspet kokos, rosiner, mandler og cashewnøtter.
(G, M, NC, S)

32. GOSHT PALAK
269,-

Lam tilberedt i en kremet spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder.
(G, M, NC, S)

33. GOSHT SHARABI
289,-

Fyldig lammegryte med løk, tomat, ingefær og koriander. Kokes deretter på lav varme med safran og whiskey.
(, M, NC, NM, S)

34. GOSHT TIKKA MASALA
269,-

Favoritten for både store og små - grillede lammebiter tilberedt i en fyldig masala saus, tilsatt kokos og koriander
(E, G, M, NC, S)

35. GOSHT KARAHI
279,-

Grillede lammebiter marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chilli. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika, koriander og cashewnøtter.
(G, M, NC, NM, S)

36. GOSHT DARBARI
279,-

Lam marinert i yoghurt, sesam og sort pepper. Kokes deretter i en fyldig curry med løk, ingefær, hvitløk og chilli. Toppes med koriander og sennepsfrø.
(G, M, NC, NM, S, SE)

37. GOSHT KOLHAPURI
279,-

Kremet lammegryte med et hint av kokosmelk, rød chilli og koriander.
(G, M, NC, NM, S)

Sjømat
38. JHINGA KARAHI
285,-

Kongereker marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chilli. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika, koriander og cashewnøtter.
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)

39. JHINGA MASALA
279,-

Favoritten for både store og små - kongereker tilbredt i en fyldig masala saus, tilsatt kokos og koriander
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)

40. JHINGA PALAK
279,-

Kongereker tilberedt i en kremet spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)

41. JHINGA MANGO
285,-

kdongereker tilberedt i en kremet curry med tilsatt fersk mango puré, hvitløk og indisk krydder. Toppes med ferske mango terninger og et dryss av koriander..
(E, G, M, NC, S, SJ, SK)

42. FISH DHANIA
249,-

Grillede biter av steinbit servert i tradisjonell curry, tilberedes med hvitløk, urter og indisk krydder, toppes rikelig med koriander og korianderfrø.
(E, G, M, NC, N, S, SJ)

43. FISH KARAHI
269,-

Steinbit marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chilli. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika, koriander og cashewnøtter..
(E, G, M, NC, S, SJ)

Vegetar
44. PANEER TIKKA MASALA
239,-

Favoritten «tikka masala» med en vegetarisk vri, der denne herlige masala sausen blir servert med paneer.
( G, M, NC, S)

45. MALAI KOFTA
269,-

Hjemmelagde indiske, frityrstekte osteboller tilberedt i en rund og kremet saus. Deretter tilsatt urter, nøtter og indisk krydder..
(G, M, NC, S)

46. DAL MAKHNI
229,-

Sorte linser servert i en kremet fløtesaus. Deretter tilsatt hvitløk, løk, ingefær, tomater og indisk krydder.
(G, M, NC, S)

47. CHANA MASALA
229,-

Kikerter kokt sammen med løk, hvitløk, ingefær, tomater og indisk krydder. Kan også bestilles vegansk.
(G, M, NC, S)

Vegetar
48. RAJMA CURRY
229,-

Kidneybønner tilberedt i en tomatbasert saus med sort pepper, løk, hvitløk og koriander. Toppes med koriander og et dryss av sort pepper. Kan også bestilles vegansk.r
(G, M, NC, S)

49. PANEER PALAK
239,-

Indisk ost tilberedt i en kremet spinatbasert saus. Tilsatt hvitløk, koriander og indisk krydder..
(G, , M, NC, S)

50. PANEER KARAHI
249,-

Paneer marinert i sitronsaft, hvitløk, yoghurt og grønn chili. Serveres i en fyldig tomatbasert saus med ingefær, løk, paprika, koriander og cashewnøtter.
(G, M, NC, S)

51. AROMA MIX VEGETABLES
229,-

Kremet lammegryte med et hint av kokosmelk, rød chilli og koriander.
(G, M, NC, S)

Aroma set meny
Forrett JHINGALAZIZ

Grillede kongereker marinert i yoghurt, sitronsaft, hvitløk og indisk krydder. Toppes med brunet løk og koriander

Hovedretter GARLIC TIKKA

Aromas svar på retten «garlic chicken». Grillede kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft,ingefær, grønn-chillipaste. Toppes med brunet løk og paprika, med et dryss av koriander.

GOSHTKOLHAPURI

Kremet lammegryte med et hint av kokosmelk, rød chili og koriander.

DAL MAKHNI

Sorte linser servert i en kremet fløtesaus. Deretter tilsatt hvitløk, løk, ingefær, tomater og indisk krydder.
Hovedrettene serveres med ris, hvitløksnan, raita og tre ulike chutneys

Dessert MANGO DELIGHT

Hjemmelaget mangopudding servert med mangosorbet. Toppes med fersk mangosaus og et dryss av kardemomme. (E, G, M, NC, S, SK, SJ)

Pris for 2 personer:
1398,-
Nan
56. NAN Glutenfri + 10kr
50,-

Gjæret brød, penslet med smør.
(E, G, M)

57. PESHAWARI NAN
69,-

Søtt gjæret brød fylt med kokos, rosiner og nøtter.
(E, G, M, NM)

58. HARIYALI NAN
69,-

Gjæret brød fylt med fersk koriander, finhakket rødløk og fetaost.
(E, G, M)

59. GARLIC NAN Glutenfri + 10kr
60,-

Gjæret brød, penslet med vårt hjemmelagde hvitløkssmør og toppet fersk koriander..
(E, G, M)

60. GARLIC - CHILLI NAN
65,-

Gjæret brød penslet med hjemmelaget hvitløkssmør, toppet med fersk grønn chilli og koriander..
(E, G, M)

Tilbehør
61. RAITA
65,-

Yoghurt tilsatt raspet grønnsaker, samt toppet med fersk koriander og spisskummen.
(M)

62. MINT RAITA
55,-

Youghurt tilsatt fersk peppermynte.
(M)

SALAT
59,-

(S)

Extra
Ekstra porsjon ris
30/50,-
Ekstra porsjon Chutney
25,-
Ekstra Paperdum (Flatbrød x 4stk):
39,-
Ekstra porsjon Tandoorisaus
60,-
Ekstra porsjon valgfri currysaus
129,-

(E, G, M)

Dessert
63. MANGO DELIGHT
119,-

Hjemmelaget mangopudding servert med mangosorbet. Toppes med fersk mangosaus og et dryss av kardemomme.
(M)

64. SJOKOLADEMOUSSEKAKE
149,-

SJOKOLADEMOUSSEKAKE
(E, G, M, NH, SO)

65. INDIAN PLATTER
159,-

Indisk gulrotkake (gajar halwa) og fritert bolle av semulegryn (gulab jamun) serveres med vaniljeis. Perfekt for å dele.
(M, G)

66. SJOKOLADEFONDANT
129,-

Varm sjokoladefondant servert med vaniljeis og bringebærcoulis
(E, G, M, N)

67. MANGO LASSI
89,-

Frisk og søt yoghurtbasert drikke, blandet med fersk mango og mango puré.
(M,)

68. VARM EPLEKAKE
129,-

Varm eplekake servert med vaniljeis, toppet med krem.
(E, G, M, N)

VALGFRI ISKULE
59,-

Velg mellom vanilje-, sjokolade- eller jordbæris.
(M)

Varm drikke
Chai (M)
49,-
Kaffe
39,-
Espresso
39/45,-
Americano
45,-
Caffe Latte (M)
49,-
Cappucino (M)
49,-
Grønn te / Sort te
49,-
Irish, Calypso,
Baileys coffe (M)
149,-
Mineralvann og annet alkoholfritt
Cola, Cola Zero, Fanta,
Sprite, Eplemost
59,-
Alkoholfritt Øl 0,33l (G)
69,-
Chakra zero (Indisk
alkoholfritt øl) (G)
99,-
Mango lassi (M)
89,-
Nimbu pani (Hjemmelaget
sitronlimonade, tilsatt mint
og sukker) (S)
79,-
Crabbies (non-alholic
ginger beer)
89,-
Øl og Cider
Cobra 0.66l, 4.8% (G)
139,-
Cobra 0.33l, 4.8% (G)
99,-
Kingfisher 0.66l, 4.8% (G)
139,-
Chakra 0.66l, 4.7% (G)
139,-
Ringnes 0.5l, 4.6% (G)
109,-
Bulmers original
0.5l, 4.5%
119,-
Thornbrigde jaipur
ipa 5.9% (G)
99,-
Liefmans fruitesse 0.25l (G)
119,-
Crabbies rhubarb
gigner beer 0.5l, 4%
89,-
Konjakk
Braastad xo
129,-
Otard vsop
125,-
Bache Gabrielsen xo
125,-
Hennesy vsop
119,-
Allergener

Egg (E), Gluten (G), Melk (M), Cashewnøtter (NC),
Hasselnøtter (NH), Mandler (NM), Sitrus (S), Sesamfrø
(SE), Sjømat (SJ), Skalldyr (SK), Soyasaus (SO)

Rettene kan tilpasses etter kundens behov, spor av
allergener kan forekomme.

The dishes can be adapted to the customer’s needs,
traces of allergens may occur.

Close
Close